På knutwall.eu använder vi cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt.
Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Kabelmärkning

Kabelmärkning

Vi på Knutwall erbjuder kabelmärkning för buntbandsmontage för industrier och företag. Vi kan leverera kundanpassade kabelmärkningar enligt era specifika önskemål. I vårt arbete med kabelmärkning använder vi oss av formsprutade profiler som vi själva tagit fram och utvecklat. Ofta innehåller installationen också partmärkning som tillsammans med kabelmärkningen ger en lättläst och enhetlig installation.

Vi på Knutwall har lång erfarenhet inom vår bransch, och vi har ända sedan 60-talet arbetat med kabelmärkning, då genom märkhylsor, av Knut Wall själv. På den tiden skrev man för hand på varje hylsa som sedan fick bearbetas i en ugn för att skriften skulle kunna brännas fast. Sedan dess har dock utvecklingen tagit rejäla kliv framåt och idag använder vi oss av den senaste tekniken.

Vi arbetar med skräddarsydda lösningar till våra kunder eftersom vi vet att behoven ser olika ut på alla arbetsplatser. Eftersom vi har flera års erfarenhet av kabelmärkningar har vi också arbetat med kunder inom flera olika branscher vilket gett oss precis rätt kompetens och kunskap.

Beställ kabelmärkning till företaget

Vi erbjuder kabelmärkning till företag och industrier i hela Sverige, och att lägga en beställning hos oss är enkelt och går snabbt.

Tack vare vårt digitala internetbaserade system har vi också skapat förutsättningar för en så enkel beställning av kabelmärkning som möjligt där du enkelt fyller i din beställning på nätet. Det tar bara några få klick för att exempelvis skapa nummerserier till kabelnummer. Vi tar även emot traditionella beställningar via till exempel fax, mail eller inskannade dokument och vi har stor kunskap om att läsa elscheman och olika typer av kabeltabeller.

Snabb och smidig leverans

En av fördelarna med att vända sig till oss på Knutwall för kabelmärkning är vår förmåga att snabbt leverera våra kunders beställningar. Vi strävar alltid efter att kunna leverera alla beställningar samma dag som de kommer in till oss, och om du lägger din beställning på vår hemsida innan klockan 14 så har du dina produkter redan dagen där på. Skulle ärendet vara brådskande och klockan är över 14 så är du alltid välkommen att ringa oss - det går ofta att lösa ändå. Skulle din order av någon anledning inte ha dykt upp så kan du vara trygg med att vi på en gång ersätter de försändelser som inte nått fram till dig.

Rätt produkt till rätt pris

Vårt primära fokus är att alltid leverera rätt produkt med snabb leverans till ett bra pris. Men även personlig service ligger oss varmt om hjärtat och vi arbetar alltid för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt när du vänder dig till oss. Därför har vi ett ständigt pågående arbete med att göra det enklare och mer tidseffektivt att lägga beställningar på vår hemsida och vi vill vara en lyhörd samarbetspartner och leverantör. Skulle det vara så att du har problem med att lägga din beställning i vårt program här på hemsidan kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Genom åren har vi haft många nöjda och återkommande kunder och du kan läsa om några av dem som valt att handla sina kabelmärkningar av oss här på vår hemsida.

Kontakta oss om kabelmärkning för buntband

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Knutwall om du är intresserad av att beställa kabelmärkning för buntband från oss, eller vill veta mer om hur vi jobbar. Vi tar gärna emot både mail och telefonsamtal, men du kan också lägga din beställning snabbt och enkelt direkt online, så ser vi till att leverera din kabelmärkning så fort som möjligt. Välkommen till Knutwall.