På knutwall.eu använder vi cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt.
Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Plastskyltar Online

Plastskyltar Online

Hos oss på Knutwall kan du snabbt och enkelt lägga en beställning av plastskyltar online. Vi erbjuder traditionellt graverade skyltar av plast i olika färger för tekniska installationer och arbetar alltid med kundanpassade lösningar. Våra plastskyltar tillverkas i ett UV-stabilt akrylmaterial för att fungera optimalt för en utomhusanvändning och de levereras med en självhäftande tejp på baksidan, förutom våra hängskyltar.

Smidig beställning av plastskyltar

Vi har utvecklat ett digitalt och effektivt beställningssystem här på vår hemsida. Syftet är att du som kund ska kunna lägga en snabb och smidig beställning av plastskyltar direkt online och i beställningssystemet ser du din skylt samtidigt som du skapar den med textstorlek, färg och hål. Fördelen med programmet är att du på en gång ser om din text och färg passar så som du har tänkt dig. Programmet är mycket användarvänligt, men skulle du ha problem är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Vi tar också emot traditionella beställningar genom fax, mail eller inskannade dokument.

Vi på Knutwall har lång erfarenhet av att ta fram plastskyltar, och vårt främsta fokus är att alltid kunna leverera snabbt. Lägger du din beställning hos oss innan klockan 14 så har du plastskylten redan nästa arbetsdag, och vi levererar till kunder över hela landet.

Vill du göra en beställning av plastskyltar online är du välkommen att göra det via vår hemsida - det krävs bara några få klick. Har du några frågor finns vi alltid på telefon eller mail för att hjälpa dig.