På knutwall.eu använder vi cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt.
Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Graverade skyltar

Graverade skyltar

Behöver ni beställa graverade skyltar till er verksamhet? Vi på Knutwall erbjuder snabb leverans av graverade skyltar i plast för olika tekniska installationer. Hos oss kan du enkelt göra en beställning av en skylt helt enligt dina preferenser och önskemål tack vare vårt användarvänliga, digitala beställningssystem direkt här på vår hemsida. Där fyller du själv i hur du vill att skylten ska utformas med storlek, text, typsnitt och färg. Det är enkelt och sker med några få klick.

Våra graverade skyltar levereras alltid i ett UV-stabilt akrylmaterial så att de ska kunna fungera optimalt för användning utomhus, och skylten kan fås i flera olika färger. Alla skyltar levereras med en självhäftande tejp på baksidan, förutom våra hängskyltar. Du kan alltid lägga din beställning av graverade skyltar traditionellt genom ett inskannat dokument, mail eller fax, men det allra enklaste är att använda vårt beställningsprogram direkt online. Fördelen med det är att du på en gång ser alla inställningar och utformningen samtidigt som du skapar den, och hur din tänkta text och färg passar ihop rent symmetriskt. Om du inte har några särskilda specifikationer för din skylt kan du alltid använda dig av autoläget som ger en skylt med perfekt storlek för din text. Beställningssystemet är mycket användarvänligt, men skulle du ha problem kan du alltid höra av dig till oss med dina önskemål, så ritar vi upp skylten åt dig.

Vi levererar också renrumsskyltar, vilket innebär att gravyren är fylld med färg och utförd spegelvänd på baksidan vilket ger en helt glatt yta på framsidan.

Graverade skyltar med snabba leveranser

När du beställer graverade skyltar av oss på Knutwall kan du alltid räkna med riktigt snabba leveranser. Vi strävar efter att alltid kunna leverera alla skyltar samma dag som beställningen kommer in, och lägger du din beställning innan klockan 14 kan du räkna med att ha dina produkter nästa arbetsdag.

Vill du göra en beställning av graverade skyltar? Då gör du din beställning snabbt och enkelt direkt online via hemsidan, och skulle du ha några frågor finns vi på telefon och mail. Välkommen till Knutwall.