På knutwall.eu använder vi cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt.
Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Elmärkning

Elmärkning

Behöver ert företag hjälp med elmärkning? Välkommen att vända er till oss på Knutwall. Vi är specialister på allt som har med kabel- och partmärkningar att göra och kan enkelt ta fram en kundanpassad elmärkning utifrån era krav och önskemål. Vi vet att elbranschen har särskilda regler och därför kräver speciella märkningar, varför vi alltid ser till att leverera er elmärkning enligt de rådande riktlinjerna. Vår långa erfarenhet gör att vi inte har några problem att ta fram skräddarsydda lösningar och vi arbetar bland annat med märkning av krympslang, kabelmärkning och även rostfri kabelmärkning för de tuffare miljöerna. Med en rostfri elmärkning är texten präglad så att den alltid förblir läsbar, trots att den utsätts för slitage och grov nedsmutsning.

Att göra en beställning av en elmärkning hos oss på Knutwall är både enkelt och går fort. Vi tycker det är viktigt att du som kund ska kunna göra en enkel och tidseffektiv beställning och har därför utvecklat ett digitalt beställningsprogram där du på egen hand utformar och lägger din beställning med några få klick. På så vis ser du också på en gång hur din beställning ser ut och om texten passar med storleken på din elmärkning. Vårt beställningsverktyg är framtaget för att det ska vara mycket enkelt att använda, men skulle du ha några problem kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig. Vi tar även emot traditionellt inskickade dokument via fax, mail eller inskanning.

Elmärkning med snabb leverans

En av de främsta fördelarna med att kontakta oss för din elmärkning är vår förmåga att alltid kunna leverera dina produkter snabbt. Lägger du din beställning hos oss innan klockan 14 kan du räkna med att ha dina produkter redan nästkommande arbetsdag. Vi fokuserar på att alltid leverera rätt produkt till det ett bra pris med snabb leverans, i strävan efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Genom åren har vi haft flera återkommande och nöjda kunder, och vi levererar över hela Sverige.

Vill du göra en beställning av elmärkning är du välkommen att göra det via vår hemsida.